Dit jaar sluit het buitenzwembad Haasbroek op woensdag 11 september. Van 15.00-16.00 uur wordt de plaquette ‘50 jaar zwembad Haasbroek’ door wethouder Angelique Beekhuizen onthult. Graag nodigen wij u uit om hierbij te zijn. Na de onthulling kunnen ook dit jaar honden en hun baasjes van 17.00-19.00 uur samen een duik in het zwembad nemen. Dit kan en mag alleen op de sluitingsdag van het seizoen. 

Verlenging zwemseizoen 

Dit jaar is vanwege personeelstekort het zwembad een week dicht geweest. Helaas kunnen we het mooie weer van die week niet terugbrengen. Maar om deze week enig sinds te compenseren is het zwemseizoen met drie dagen verlengd. Van maandag 9 tot en met woensdag 11 september. Let op! De openingstijden zijn anders, namelijk van 13.00-19.00 uur

Daarnaast krijgen abonnementhouders op vertoon van hun kaart van 2024 twee dagkaarten voor 2025. Bewaar uw abonnementskaart van 2024 daarom goed. Bij de start van het nieuwe zwemseizoen kunt u deze inruilen.

Wim Siera gaat met pensioen

Wij bedanken Wim voor zijn jaren inzet als hoofdbadmeester. Hij is dit seizoen met pensioen gegaan.

Dit jaar worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd zodat het buitenbad weer klaar is voor het volgende zwemseizoen.